Beer advocaten

aansprakelijkheidsrecht
& letselschade
aansprakelijkheidsrecht & letselschade
Nl En
5Banner_2_Rijksmuseum_brug.png - Werken bij Beer advocaten
 

Werken bij Beer advocaten

Wij willen ons team uitbreiden.

We zoeken advocaten met in ieder geval vijf jaar werkervaring op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en personenschade en de ambitie zich daarin verder te verdiepen. Omdat de nadruk van onze praktijk steeds meer op grootschalige projecten komt te liggen, zoeken we daarnaast advocaten met meerdere jaren ervaring als litigator.

Ons team versterken we graag met mensen die inhoudelijk sterk en intrinsiek gemotiveerd zijn. Onontbeerlijk is een praktische instelling, vasthoudendheid en klantgerichtheid. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel. Belangrijk is verder dat nieuwe aanwinsten kunnen bijdragen aan de sfeer op kantoor.

Wat hebben wij te bieden?

Beer advocaten is in de eerste plaats een verzameling bijzondere mensen. Wij doen werk dat er in sociaal-maatschappelijke zin toe doet. Onze advocaten nemen het recht niet zoals het is, maar zetten zich ervoor in de rechtspositie van slachtoffers te verbeteren, stapje-voor-stapje, artikel-voor-artikel, procedure-voor-procedure. Je krijgt bij ons de kans te werken in zaken die juridisch ingewikkeld zijn en zaken die belangrijk zijn voor de rechtsontwikkeling, zaken met een gecompliceerde zorgvraag of zaken met een groot financieel belang, grensoverschrijdende zaken en massaschades. Eigen initiatief en ondernemerszin wordt door ons gewaardeerd. En niet onbelangrijk: ons kantoor bevindt zich op de leukste plek van Amsterdam, te midden van De 9 Straatjes.

Als jij je bij ons wilt aansluiten, stuur dan een e-mail met curriculum vitae naar Mirella Hartman (hartman@beeradvocaten.nl) en Bojan Dekker (dekker@beeradvocaten.nl).