Beer advocaten

aansprakelijkheidsrecht
& letselschade
aansprakelijkheidsrecht & letselschade
Nl En
1Banner_2_Rijksmuseum_brug.png - 07.03.2019 | Veeru Mewa voor zesde opeenvolgende jaar opgenomen in prestigieuze lijst van ‘Who’s who’ Aviation 2019
 

07.03.2019 | Veeru Mewa voor zesde opeenvolgende jaar opgenomen in prestigieuze lijst van ‘Who’s who’ Aviation 2019

Veeru Mewa is ook voor 2019 weer opgenomen in een prestigieuze lijst van internationale luchtvaart -en transportadvocaten. De Engelse organisatie ‘Who’s Who' is de Strategic Research Sponsor of the American Bar Association Section of International Law. Deze organisatie publiceert ieder jaar een lijst met daarop de meest vooraanstaande internationale advocaten per rechtsgebied.

Sinds begin 2014 prijkt de naam van Veeru Mewa als 'Aviation'-advocaat op deze lijst. Hij stond eerder slachtoffers en nabestaanden bij van onder andere de vliegramp van Turkish Airlines op Schiphol in 2009 en Afriqiyah Airways in Tripoli in 2010. Ook stond hij de afgelopen jaren slachtoffers bij die letsel opliepen aan boord van een vliegtuig of helikopter. Op dit moment staat Veeru Mewa onder anderen nabestaanden bij van de vliegramp met MH17 en de Faro vliegramp in Portugal op 21 december 1992.

De vermelding op deze lijst sinds 2014 is bijzonder omdat niet eerder een Nederlandse slachtofferadvocaat op deze lijst werd vermeld.