Beer advocaten

aansprakelijkheidsrecht
& letselschade
aansprakelijkheidsrecht & letselschade
Nl En
1Banner_2_Rijksmuseum_brug.png - 04.08.2012 | John Beer ontvangt voor tweede maal een internationale prijs tijdens een conventie van het Amerikaanse AAJ
 

04.08.2012 | John Beer ontvangt voor tweede maal een internationale prijs tijdens een conventie van het Amerikaanse AAJ

De 'American Association for Justice' (AAJ) is de grootste vereniging van slachtofferadvocaten ter wereld. De tienduizenden leden zijn in grote meerderheid Amerikaans. AAJ heeft echter ook niet-Amerikaanse leden. John Beer is sinds 1992 lid van AAJ, dat toen nog was genaamd 'Association of Trial Lawyers of America' (ATLA).

In 2009 werd hem door de toenmalige President van AAJ in San Francisco de zogenoemde 'International Trial Lawyer Leadership Award' uitgereikt. Zie hier het interview dat Angela van Leeuwen daarover met hem had.

Tijdens de conventie van AAJ in juli 2012, die gehouden werd in Chicago, werd hem door de 'International Relations Committee' van AAJ een tweede internatonale prijs toegekend. Het ging nu om de 'Jackass Penguin Award'. De prijs is vernoemd naar de Afrikaanse pinguin die ooit in Zuid-Afrika, tijdens de eerste activiteiten van de International Relations Committee van AAJ, als symbool is gekozen voor de internationale samenwerking tussen slachtofferadvocaten uit verschillende continenten.

De woorden die tijdens de uitreiking werden gesproken zijn hier te lezen.

In een reactie zei Beer het eervol te vinden dat zijn collega's zijn internationale werk op deze wijze hebben gewaardeerd.