Beer advocaten

Waar kunnen we u mee helpen?

Internationaal

Ons rechtsgebied beperkt zich niet tot de Nederlandse grens. Het komt geregeld voor dat Nederlanders in het buitenland (of door producten uit het buitenland) letselschade oplopen of overlijden.

Beer advocaten ondersteunt cliënten die moeten procederen in het buitenland of een buitenlandse partij aansprakelijk willen stellen. Denk bijvoorbeeld aan een Amerikaanse producent van ondeugdelijke medische producten of een buitenlandse luchtvaartmaatschappij na een vliegramp.

Ons kantoor beschikt over een groot internationaal netwerk. Waar nodig, werken wij samen met buitenlandse collega’s en onderhouden wij contacten door lidmaatschappen van internationale organisaties.

 

Een aantal van onze advocaten is lid van PEOPIL (Pan European Organization of Personal Injury Lawyers) en AAJ (American Association for Justice). In deze organisaties bekleden wij met enige regelmaat bestuursfuncties. Dit is de basis voor een wereldwijd netwerk van advocaten met wie wij samenwerken in grensoverschrijdende zaken.

Bojan Dekker schreef een blog over een omvangrijke Amerikaanse procedure waarbij hij betrokken was en een blog over het jaarlijkse AAJ-congres. 

 

Klanten aan het woord